Forårsfriske nyheder fra Biotherm

Biotherm model & sea

Forår er på alle måder positivt med nye små skud på planter og blomster, bedre vejr og lysere tider.

Men også på beauty området betyder forår forandring og nyt med forbedrede produkter og lancering af nyheder.

Biotherm har en hel masse herligheder på vej, som der kommer meget mere af her på bloggen, men i dag skal det handle om en nyhed og nye forbedrede formler.

Vi tager det helt nye produkt først, for det er naturligt, at starte med at rense huden, og det kan nu gøres let og effektivt med Balm-To-Oil fra Biotherm.

biotherm-biosource-balsam-kopie,170499_m_n

Balm-To-Oil Intense Cleanser & Make Up Remover er en effektiv renser, der fjerner vandfast makeup fra selv sart hud, på en luksuriøs og fugtgivende måde.

Det er vigtigt at rense gammel makeup og hverdagens forurening af huden hver aften, hvis man ønsker at bevare et strålende og friskt, og med  Balm-To-Oil er det gjort til en let tilgængelig nydelse.

Det balsamagtige produkt smeltes mellem hænderne og forvandles dermed til en blid olie, som masseres ind i huden. Tilsæt en smule vand og produktet bliver mælkehvidt mod huden. Rens af med vand og mærk, hvor ren og skøn huden føles.

Biotherm har havet i sin DNA, beauty from the deep, som de kalder det, og Balm-To-Oil er ingen undtagelse. Produktet indeholder Life Plankton foruden en blanding af nærende voks og sheasmør, som renser og fugter huden.

Biotherm Balm-To-Oil er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 225,- for 100 ml.

IMG_3378

Biotherm handler som sagt om havet, herfra henter de inspiration, alger og plankton til deres produkter.

Aquasource er Biotherms største hudplejeserie, og nu i 2015 kommer New Aquasource med nye formler, der bringer serien til nye højder indefor fugt.

01.11Aquasource 50 ml

 

 

Ny Aquasource Super Moisturizer dagcreme er super fugtgivende med endnu mere Life Plankton, et boost, der plejer og beroliger huden og giver den ekstra meget fugt.

“Fem hundrede timer intens fugt i hver krukke” kalder Biotherm det selv, fordi cremen ved hver påføring optimerer fugtniveauet i mindst otte timer og bevarer vandreserverne i 48 timer!

Aquasource Super Moisturizer er naturligvis uden parabener og fås som gel eller creme til normal & kombineret hud samt til til hud.

Pris vejl. kr. 299,- for 50 ml.

AQS TOTAL EYE pot 15ml (DHD) 2

Biotherm har nu også udvidet Aquasource serien med et helt nyt produkt: Aquasource Total Eye Revitalizer.

Det er en ny forfriskende øjencremegele, der bekæmper den træthed om øjnene, som giver rynker, har kølende effekt med mentol, og bekæmper poser og mørke rande under øjnene.

Den opkvikkende øjengele indeholder desuden mikroperler, der giver en lysnende effekt og giver hele øjenområdet fornyet vitalitet.

Aquasource Total Eye Revitalizer koster vejl. kr. 245,- for 15 ml.

AQS NIGHT SPA 50 ML PACKSHOT dÇtourÇ kopi

 

Forkæl huden, mens du sover, kalder Biotherm den nye natcreme med det lokkende navn: Aquasource Night Spa.

Vi mister fire gange mere fugt om natten end om dagen, det er der, at huden regenererer, og derfor er det ekstra vigtigt at huske sin natcreme.

Den bløde creme masseres ind i huden, hvor den optages nemt takket være den skønne tekstur, og sammen med den dejlige duft giver det dig en følelse af spa i dit badeværelse.

Aquasource Night Spa er intens fugtpleje til huden fuld af marine ekstrakt, der holder på fugten, virker udglattede og beroligende og genopbygger fugtniveauerne, mens du sover, så du vågner op med fugtmættet og forfrisket hud.

Aqua source Night Spa koster vejl. kr. 325,- for 50 ml.

Alle de nye Aquasource produkter er i butikkerne nu.

Compo 3 packs (-DS) CMJN PAP

 

 

 

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On