Vinterhjælp fra Dermalogica

 

washface2-2-kopi-1024x967

Hvis du er en af de heldige, der netop er kommet hjem fra vinterferie med sol, vind og frost, har din hud uden tvivl ekstra meget brug for opmærksomhed og fugt. Men også bare efter en lang og kedelig vinter, som vi har haft i år, er det på sin plads, at give huden en velfortjent forkælelse.

For om det er de danske temperaturudsving, en solskade fra badeferien eller kulde fra Alperne, der har gjort din hud tør, trist og irriteret, så kan MultiVitamin Power Recovery Mask fra Dermalogica hjælpe huden med at genvinde sin styrke og regenerere – en ambulance på tube, som Dermalogica selv kalder den.

104403D_MVPowRecMasq-2 kopiDen bløde duftende maske tilfører nemlig huden præcis de nødvendige vitaminer, som hjælper den til at blive flot og fuldstændig gennemfugtet igen.

Essentielle fedtsyrer og A, C og E-vitaminer hjælper med at genopbygge huden, fremme regenereringen af sundt væv og styrke barrierefunktionen, og planteekstrakter fra lakrids (som masken dufter af), kulsukker, burre og kamille beroliger og reducerer rødmen.

Afsæt tid til at slappe lidt af, gerne i badekarret, og påfør så ansigtet et tykt lag på renset hud og læn dig så tilbage og mærk produktet sive ind i 10 – 15 minutter. Fjern resten af masken med lunkent vand og mærk så, hvor blød og glat din hud føles – det er helt vidunderligt!

Jeg indrømmer blankt, at jeg er super fan! Og min hud er max fugtet i flere dage efterfølgende, men det er nok forskelligt fra person til person.

Brug MultiVitamin Power Recovery Masque fra Dermalogica, en lækker og super effektiv maske, der på 15 minutter giver huden sin glød og elasticitet tilbage, en gang om ugen eller efter behov.

Pris vejl. kr. 395,- for 75 ml.

Du kan efterfølgende med fordel bevare gløden og fugten ved at bruge nogle af de andre plejende fugtcremer i AGE Smart serien fra Dermalogica, som for eksempel øjencremen:

P_AS_MVPF.r1-2 kopi

Til området omkring øjnene har Dermalogica udviklet Multivitamin Power Firm, en blødgørende og silkelet creme, der smelter ind i huden og ved hjælp af ekstrakt fra røde alger opstrammer og mindsker fine linjer.

Perfekt, også inden du lægger øjenmakeup.

Pris vejl. kr. 495,- for 15 ml.

103605D_SuperRich-6 kopi

Som dagcreme, der holder fugten hele dagen, er Super Rich Repair, Dermalogicas aller rigeste creme, fantastisk til at bekæmpe tør, dehydreret og for tidligt ældet hud.

Den nærer effektivt hårdt ramt hud, lindrer og beroliger den og beskytter mod kulde og udtørring.

Pris vejl. kr. 635,- for 50 ml.

ORS_enkelt-4 kopi

Til natten er den velduftende Overnight Repair Serum suveræn og super dejlig at have med at gøre.

Bl.a. Argan olie, E-vitamin og essentielle fedtsyrer hjælper med at genopbygge barrierelaget, holde fugten i huden og forbedre elasticiteten, mens du sover.

Den er nok lidt dyr, men til gengæld også en luksus, du vil nyde til fulde, hver aften du tager den på i seng.

Pris vejl. kr. 565,- for 15 ml.

Alle produkterne kan købes hos Dermalogicas professionelle kosmetologer og på www.dermalogica.dk

Author: Malene Raith

Share This Post On