Ny DS 5 på vej

Traditionen tro byder Geneve Motor Show på en masse nye konceptbiler og verdenspremierer, når de slår dørene op for publikum den 5. marts 2015.

En af dem er den nye DS 5, det nyetablerede premiummærke udsprunget fra Citroën, og den ser pænt lovende ud.

Ny_DS 5_14BB18 JPG

Det er mærkes første model med den nye DS front, og vi kan vist godt regne med, at det er et fingerpeg om, hvad vi kan forvente os af kommende DS modeller.

Designet af fronten med DS logoet i midten bærer præg af de nye forlygter med Xenon og LED teknologi, som giver en effektiv belysning af vejen både med nærlys og det lange lys.

Ny DS 5_14BB23 JPGLygtemodulerne er placeret på række, og så er vognen desuden udstyret med rullende blinklys.

Det udvendige design på DS 5 er markant med klinger i krom fra forlygter op til vinduerne, det gør den til helt sin egen og nem at genkende i trafikken.

Også kabinen bliver noget ganske særligt.

Ny_DS 5_kabine_14BB22 JPG

Her er indretningen af førerpladsen nemlig, i følge DS, inspireret af cockpittet i et fly med to midterkonsoller, en mellem forsæderne og en konsol i loftet (som nogen måske kan huske, der også var i Citroën CX i 1980’erne), og mange af kontakterne skulle være udformet som kontakterne i et fly.

Ny_DS 5_14BB17 JPG

Den nye DS 5 leveres med de allernyeste PSA-motorer med fra 120 til 210 hestekræfter.

Verden får som sagt den ægte vare at se ved Geneve Motor Show, Pret-a-partir.dk er naturligvis på stedet, og DS 5 når Danmark efter sommerferien 2015.

Ny_DS 5_34f_14BB16 JPG

 

Author: Malene Raith

Share This Post On