Guide til fantastiske øjne fra Yves Saint Laurent

Med mindre end to uger til at vi går ind i den officielle forårsmåned, lancerer Yves Saint Laurent nu alle disse fantastiske nyheder med fokus på smukke øjne og vipper, der kan flytte vinteren på afstand og gøre dig klar til foråret.

Er du klar til forandring og nye indtryk omkring dig, så følg denne lille guide, der kan give dig luftforandring og nyt look.

Vil du gøre det helt perfekt, skal du starte med at præparere området omkring øjnene.

3614270256875

Den nye Couture Eye Primer fra Yves Sant Laurent fås i to lyse farver, den ene mat, den anden glansfuld, der skjuler ujævnheder og giver huden glød.

Couture Eye Primer fastholder og forstærker desuden den øjenskygge, du efterfølgende lægger på, så den og dit look holder hele dagen.

Couture Eye Primer er netop lanceret i stormagasinerne og koster vejl. kr. 240,-

Du er nu klar til at vælge den farve, du ønsker at lægge på øjenlågene.

L6602400 - COUTURE VARIATION - N°1 NU

 

L6602300 - COUTURE VARIATION - N°2 TUXEDO

Hører du til blandt dem, ligesom jeg, der godt kan lide at variere dit udseende alt efter humør og begivenhed, vil de nye intense øjenskyggepaletter Couture Variation fra Yves Saint Laurent lige være noget for dig.

Med dem kan du mixe og matche helt som du lyster i de farver, som du synes passer bedst til dig.

Paletterne kommer i to variationer: Nr. 1 – Nu, som består af beige og brune nuancer, for et naturligt dagslook og et mere mørkt og sofistikeret aftenlook, og Nr. 2 – Tuxedo, der med elfenbenshvide og dybe blommenuancer, kan give dig smokey eyes, hvis du er mere til drama i hverdagen, eller bare skal ud om aftenen.

De helt nye Couture Variations fra Yves Saint Laurent er netop lanceret hos de førende stormagasiner og koster vejl. kr. 520,-

Men er du mere fastlagt på din stil, behøver du naturligvis ikke købe en hel palet, for at få smukke forårsøjne.

Couture Mono N°8 Zellige-2Couture Mono N°1 ParisCouture Mono N°11 ExcèsCouture Mono N°12 FastesCouture Mono N°9 Orient

Ikke mindre end 16 fantastiske enkelte farver fås den nye Couture Mono kollektion i, som er inspireret af forunderlige steder som Yves Saint Laurent himself elskede og fandt inspiration i.

Derfor er serien delt op i tre områder:

Marceau Inspiration: Fra adressen 8 Avenue Marceau i Paris, Yves Saint Laurents atelier, består derfor af lyse, silkebløde og sarte nuancer.

Zellige Inspiration: Fra Yves Saint Laurents elskede Majorelle-have i Marrakesh, Marokko, består af et farveflor af smukke farver fra lys til mørk.

Palace Inspiration: Fra den mytiske natklub Le Palace i Paris, som Yves Saint Laurent dyrkede med sine rebelske kunstneriske venner, består af mørke, lyse og glitrende farver.

Bland dem som du ønsker og skift dem ud, når du vil prøve nogle nye farver, inspirationen er her, resten er op til dig.

Couture Mono øjenskyggerne er netop blevet lanceret i de førende stormagasiner og koster vejl. kr. 240,- stykket.

Og slut så dit look af med en legende og jubilar:

L01289_N-¦4_Violet fascinantNemlig Volume Effet Faux Cils mascaraen fra Yves Saint Laurent. 15 år er det nu siden at mascaraen, der giver øjenvipperne ekstra længde, tog verden med storm og lynhurtigt blev et “must have”.

I dag i 2015 er mascaraen med navnet, der sammenligner den med kunstige øjenvipper, taget et skridt videre i sin legendariske historie med en ny formel, der forhindrer den i at udtørre i beholderen.

Vipperne bliver længere og fyldigere, samtidig med at Mascara Volume Effet Faux Cilsindeholder fugtgivende olier, der plejer vipperne og gør dem mere fleksible.

Mascaraen har masser af pigment samt en skøn duft af blandt andet mandarin, solbær, jasmin, viol og vanilje, og fås i syv farver, flere af dem variationer af sort, samt blå, violet og bourgogne.

Mascara Volume Intense Effet Faux Cils fra Yves Saint Laurent er i butikkerne her fra midten af februar 2015, og koster vejl. kr. 255,-86703 MVEFC Heroique

Voila, du er nu klar til en ny spændende hverdag med dit helt nye look!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On