Vinterferie klar med Kiehl’s

Vinterferien er over os, dem der ikke har fri i denne uge, har det i næste, og rigtig mange danskere begiver sig derfor mod fjelde og Alper for at stå på ski.

Nok har vi kulde i små doser herhjemme, men når man rammer den tørre kolde luft i bjergene uanset om det er mod nord eller syd, har huden brug for ekstra meget fugt for ikke at blive ru og kedelig.

Og så er den prisvindende fugtighedscreme Kiehl’s Ultra Facial Cream rigtig god at have med i kufferten.

UF Creme 50ml 14019420-2

Kiehl’s Ultra Facial Cream er nemlig fugtgivende i 24 timer, hvilket gør den velegnet til hård kulde.

Den er blevet testet gennem tiderne af bjergbestigere, som blandt andet det team af folk, der for første gang nogensinde besteg de isbelagte bjerge i Grønland i 2005, Kiehl’s Ultra Facial Cream er med andre ord de professionelles valg, når de skal ud i kulden.

Den lette konsistens indeholder proteinet antarcticine og et udtræk af oliven, der hurtigt trænger ind i huden og øger fugten.

Ørkenplanen imperata cylindrica, sørger for at holde på den dyrebare fugt, så huden er blød og sund hele dagen, uanset om man bruger den på den røde eller sorte skiløjpe.

Kiehl’s Ultra Facial Cream koster vejl. kr. 180,- for 50 ml. og kr. 380,- for 125 ml.

Kiehls_logo

Prøv i øvrigt også Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque, der fylder hudens fugtreservoirer op i løbet af natten, så du kan være ekstra frisk til sol og sne næste dag.

Produkterne er naturligvis parfume og parabenefri.

Kiehl’s Ultra Facial Overnight Hydrating Masque koster vejl. kr. 230,- for 125 ml.

03_UF_Masq_full_sz_003

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On