Forførende nyheder fra Lancôme

Foråret nærmer sig, og med lidt god vilje kan man godt mærke, at dagene er blevet lidt længere.

Sammen med det kommer en masse skønne nyheder, og Lancôme har allerede to nye herligheder i butikkerne fra midten af denne uge.

Flacon packshot

Nemlig den nye forførende duft med det mørke og mystiske navn: Lancôme La Nuit Trésor.

Inspirationen kommer fra den sjældne og fascinerende sorte diamant, en ædelsten skabt skabt i en stjerneregn, og duften er kombineret af to stjerne parfumører, Christophe Raynaud og Amadine Marie.

Sammen har de forvandlet Lancômes klassiske parfume Trésor til en sort rose fuld af mystik og skåret som en diamant.

La Nuit Trésor forener to blomster: rosen, Lancômes symbol gennem 25 år, og den helt anderledes vilde vaniljeorkide fra Tahiti.

Rosen har fået et sort twist med akkorder af damaskusrose og litchi, efterfulgt af en røgelse skabt af patchouli, harpiks og papyrus.

Den vilde orkide er sjælden og kendt som det sorte guld blandt parfumører. Den berusende duft opleves kun om natten og er nu blevet tilført sødmefyldte mandler med sukkerovertræk.

MertandMarcuspourLancôme

Duftindtrykkene er forenet i den diamantformede flakon med en lille sort silkerose, og som ambassadør for duften er valget faldet på Penélope Cruz, der besidder samme sensuelle udstråling som La Nuit Trésor.

Den nye forførende duft Lancôme La Nuit Trésor er i butikkerne fra 28. januar 2015 og koster vejl. kr. 380,- for 30 ml. samt kr. 575,- for 50 ml.

CUSHION_INTER_PLVGF_DP_HD301014

Og Lancôme med fantastiske Penélope Cruz i front har mere herligt nyt.

Nemlig den nye fjerlette og forfriskende foundation: Miracle Cushion.

En revolution indenfor foundation, kalder Lancôme selv produktet, der med en spændende ny tekstur forfrisker huden og skaber et flot resultat med en følelse af velvære.

Det er ikke en foundation eller en pudder, men en silkeblød pude med luft, til alle dem, der ønsker et naturligt look uden at skulle bruge for meget tid på for mange forskellige produkter.

Under et låg af sølv finder du den fineste pude, der fjedrer let som flydende farve perler frem. Flygtige olier og lave doser af pigmenter giver en fantastisk struktur, som du med den lille makeup svamp dupper eller stryger på huden.

Den fine struktur får porer og ujævnheder til at syne mindre, samtidig med at huden får mere glød og bliver mere ensartet, frisk og gennemfugtet.

Den totale velvære på et kort øjeblik.

Miracle Cushion fra Lancôme fås i seks farvevarianter, er i butikkerne fra den 29. januar 2015 og koster vejl. kr. 329,-

05.2 Recharge Cushion Teinte 310 BD RVB

Author: Malene Raith

Share This Post On