Inspiration og selvforkælelse fra Dermalogica

Hvis du lige mangler de sidste julegaver eller måske bare lidt inspiration til selvforkælelse i de regnvåde juledage, er det her lige noget for dig.

Det professionelle hudplejemærke Dermalogica har nemlig netop lanceret Daily Resurfacer, et luksuriøst eksfolieringsprodukt i små praktiske applikatorer pakket hver for sig a la te-poser, som sætter gang i celleproduktionen.

102305D_DailyResurf

På denne årstid er det ekstra vigtigt at rense huden for døde hudceller. Blandingen af kold luft udenfor og tør varm luft indendørs nedsætter nemlig fugtbalancen i huden, og det gør den tør, trist og kedelig at se på. Blandt andet på grund af de døde hudceller, der sidder på den.

Men når de døde hudceller fjernes, sætter det gang i cellefornyelsen, og sammen med cellefornyelsen går huden fra at være grå og furet til at blive frisk, klar og ensartet igen.

Daily Resurfacer fra Dermalogica er en super nem og effektiv måde at gøre netop det på. De små poser med applikatorer er en nøje afmålt eksfoliering, som ikke skal vaskes af og kan bruges dagligt.

Huden renses først, hvorefter applikatoren, der ligner en lille fingervante, sættes på pegefingeren, og produktet påføres ansigtet i cirkelbevægelser.

Daily Resurfacer fra Dermalogica indeholder hydroxsyrer og enzymer, der blidt fjerner døde hudceller blødgør huden og mindsker ældningstegn, citrusskal og risekstrakt hjælper med at styre pigmenteringen, mens de kraftfulde antioxidanter, rooibosekstrakt og grøn te, lindrer huden.

Resultatet er en synligt frisk og fornyet hud spækket med fugt.

Super lækker selvforkælelse – bare fordi årstiden er grå og kedelig, behøver man altså ikke selv være det.

Daily Resurfacer fra Dermalogica leveres i en beholder med 35 små poser til vejl. kr. 610,-

Men du behøver ikke stoppe der.

MVPS

For når huden er frisket op kan du med stor fordel tilføre huden Multivitamin Power Serum fra Dermalogica, der mildt og effektivt tilfører huden en ordentlig dosis antioxidaner og vitaminer som A- C- E- og F-vitaminer, der styrker cellefornyelsen, reducerer hyperpigmentering, indsker ældningstegn og sikrer en mere glat hud.

Multivitamin Power Serum hører ind under Age Smart serien fra Dermalogica og koster vejl. kr. 565,-

GetImage.ashx

Men glem heller ikke fugtcremen. Min personlige favorit er Super Rich Repair også fra Age Smart serien, sommer en super en super koncentreret fyldig creme, der reparerer og beskytter huden, mens den beskytter mod udtørring og tilfører masser af fugt.

Mindre kan ikke gøre det for mig på denne her årstid.

Super Rich Repair fra Dermalogica koster vejl. kr. 635,- for 50 ml.

Dermalogicas produkter kan købes hos professionelle Dermalogica kosmetologer og på www.dermalogica.dk

 

Author: Malene Raith

Share This Post On