Gaveinspiration til ham og hende fra Biotherm

Yes, nu er det på tide …

Lige om lidt skal vi alle til at stå i kø ved gaveindpakningen, eller sende ønskelister både hid og did, så hvis du mangler inspiration til enten at give eller modtage, kommer her masser af herligheder fra Biotherm.

Traditionen tro har de lige nu et stort udvalg af skønne juleæsker til både mænd og kvinder med hudpleje og herlige dufte, der uden tvivl vil sprede glæde under træet.

I dag får I et udvalg af julegaveæsker til mænd og kvinder med fokus på hudpleje.

AQUASOURCE SKIN PERFECTION.png

 

Aquasource er en fugtgivende serie fra Biotherm til alle kvinder i alle aldre.

Gaveæsken indeholder fire skønne hudplejeprodukter: Aquasource dagcreme på 50 ml., der, sit navn tro, tilfører huden maximal fugt på en effektiv og holdbar måde, og Aquasource Nuit natcreme i tube på 20 ml., der indeholder plejende olier, som styrker hudens naturlige fugtbalance og tilfører masser af fugt uden at fedte.

Til at rense huden er her Biosource Rensemælk, 50 ml. i tube, der mildt, men grundigt fjerner makeup og snavs fra huden, hvorefter Biosource Lait Démaquillant Clarifiant, skintonic uden alkohol, 100 ml., lindrer, beroliger og frisker huden op, så den er klar til påføring af enten dag- eller natcremen.

Aquasource gaveæsken fra Biotherm koster vejl. kr. 299,- (værdi: kr. 569,-)

AQUASOURCE PS

Til den mere udtørrede hud, som mange af os jo kan plages af her i vintermånederne, kan man vælge Aquasource gaveæsken til tør hud, der består af den fugtgivende Aquasource creme gel, 50 ml., der tilfører ekstra meget fugt til huden, samt Biosource rense mælk, 50 ml., der er mildt, men effektiv renser huden, og Biosource Skintonic, 100 ml., til at friske og køle huden.

Aquasource gaveæsken til tør hud fra Biotherm koster vejl. kr. 299,- (værdi kr. 449,-)

Skin Best

Skin Best serien fra Biotherm er Anti-Age pleje med fugt fra bunden af havet i form af Spirulina.

Gaveæsken indeholder Skin Best dagcreme, 50 ml., der beskytter huden, blødgør den og giver den glød, Skin Best Natcreme, 50 ml., der styrker huden, fugter den og mindsker fine linjer, mens du sover.

Sidst, men ikke mindst, indeholder æsken Skin Best Serum-In-Creme, 10 ml., som har samme effekt som et serum og samme nærende pleje som en fugtighedscreme. Den absorberes hurtigt og resultatet er en behagelig og blød hud med fornyet glød.

Skin Best gaveæsken fra Biotherm koster vejl. kr. 395,- (værdi kr. 619,-)

Skin Vivo X-mas box

Og der er mere Anti-Age i Skin Vivo serien, som er til hende på 30+

Gaveæsken indeholder Skin Vivo dagcreme, 50 ml., der er en blød creme gele, som absorberes nemt og efterlader huden glat og smidig, Skin Vivo natcreme i tube på 15 ml., som afstresser med sin herlige duft af spæde blomsternoter og vanilje, og fugter og plejer huden, mens du sover, foruden Skin Vivo Anti-Age Eye Area Gel Smoothers, 2 ml., en parfumefri gel, der plejer de sarte øjenomgivelser, og giver dig et frisk og veloplagt udseende.

Skin Vivo gaveæsken fra Biotherm koster kr. 495,- (værdi 689,-)

BLUE THERAPY CREAM

Serien Blue Therapy fra Biotherm er nærende Anti-Age til kvinder på 35+, der bekæmper pigmentforandringer og rynker.

I gaveæsken finder du Blue Therapy dagcreme, 50 ml., der øger hudens fasthed, mindsker rynker og gennemfugter, så huden får en smuk ny udstråling, Blue Therapy Serum, 7 ml., med et højt koncentrat af plankton og alger, der giver en beskyttende barriere af fugt og huden en klar glød, samt Blue Therapy Serum in Oil, 10 ml., der er ekstra blødgørende, nærende og giver huden fylde.

Blue Therapy gaveæsken fra Biotherm koster vejl. 495,- (værdi kr. 736,-)

BAUME CORPS

Naturligvis kan du også en vælge en æske med Biotherms velduftende kropspleje.

Gaveæsken indeholder Baume Nutrition Intense Bodylotion, 200 ml., med nærende planteolier fra bl.a. abrikos, der reparerer og glatter huden og genskaber hudens forsvar mod fugttab, Lait De Gommage, en eksfolierende bodyscrub, 75 ml., der rengør og blødgør i dybden og efterlader huden silkeblød og klar til efterfølgende pleje, samt Biomans, 20ml., en langtidsvirkende og vandskyende håndcreme, som beskytter hænder og negle mod udtørring fra vand, støv, rengøringsmidler og andre faktorer i hverdagslivet.

Gaveæsken med kropspleje fra Biotherm koster vejl. kr. 220,- (værdi kr. 308,-)

AQUAPOWER PNM

Mændene kan også lide at passe på sig selv, og vi andre værdsætter, at de gør det, og en gaveæske er naturligvis en god måde at vise det (eller komme med en hentydning) på.

Biotherm har derfor lavet en juleæske med deres fugtgivende pleje til mænd, Aquapower hedder serien, og den indeholder 75 ml. fugtcreme, der svaler den nybarberede hud og gør den behageligt blød, barberingsskum, 50 ml., der modvirker irritation, beroliger, plejer og giver selv sart hud optimal komfort, og til sidst Aquapower Showergel, der rengør kroppen, frisker op og dufter maskulint.

Aquapower juleæsken fra Biotherm koster vejl. kr. 295,- (værdi kr. 555,-)

Force Supreme

Force Supreme serien er Anti-Age til mænd, og gaveæsken her indeholder Force Supreme Anti-Age creme, 50 ml., der smelter ind i huden, holder den glat og smidig hele dagen uden af fedte, barberingsskum, 50 ml., der modvirker irritation, beroliger og er særligt skånsom ved sart hud og sikrer en tæt og præcis barbering.

Desuden er her en Cleansing Gel, 40 ml., mild vaskegele til ansigtet, der skånsomt renser huden og efterlader den smidig og glat, samt Force Surpreme øjencreme, 2 ml., en anti-age til øjnene, der fugter de sarte øjenomgivelser, frisker op og giver et veludhvilet udtryk.

Force Supreme Anti-Age gaveæsken fra Biotherm koster vejl. kr. 495,- (værdi kr. 628,-)

Hostess Gift

Og som en ekstra herlig ting, har Biotherm også en værtindeæske, så man altid har lidt lækkert med til julefrokosten eller nytårsfesten.

Æsken indeholder et fint udvalg af lækkerier fra Biotherm i mini størrelse, såsom Biosource rensemælk, 20 ml., Biosource Skintonic, 30 ml., Aquasource dagcreme, 15 ml., Eau Vitaminee kropscologne med stimulerende duftnoter fra citrus, 15 ml., samt Biomans håndcreme, 20 ml.

Værtindegaveæsken fra Biotherm koster vejl. kr. 99,- (værdi kr. 238,-)

Happy shopping! 

Author: Malene Raith

Share This Post On