Se skarp ud med Biotherm Homme

4

Bixente Lizarazu, forboldhelt og forkæmper for havet, er Biotherm Hommes ansigt for den nye Force Supreme Eye Architect kampagne

Det er efterår, mørkt og lidt sværere at stå op om morgenen.

Kommer du for sent i seng, og ligner du en der har festet hele weekenden, vil den nye øjencreme fra Biotherm Homme lige være noget for dig.

Jeg har påpeget det før, selvom du er mand, er det helt i orden, at vedligeholde sig selv.

Og den tynde hud omkring øjnene afslører hurtigt din livsstil, og passer du ikke ordentligt på dig selv, kommer du hurtigt til at se ældre ud, end du er.

FS eye serum Tube (BD)- PNG

Det nye Force Supreme Eye Architect Serum fra Biotherm Homme har antirynkeeffekt, er tilpasset mænd og giver øjeblikkelig en opfriskende effekt ved påføring.

De fine linjer og rynker udviskes takket være de såkaldte “Soft focus” partikler, huden føles glattere, foruden at mørke rande og hævelser omkring øjnene mindskes.

Force Supreme Eye Architect Serum fra Biotherm Homme er netop blevet lanceret koster vejl. kr. 365,-

Øjencremen kan med fordel bruges i kombination med de andre Force Supreme produkter fra Biotherm Homme:

Force Supreme Serum

Force Supreme Youth Architect Serum, der er et opfriskende serum, der giver glat og spændstigere hud samt frisk udstråling.

Efterfulgt af Force Supreme Cream, en balsam for huden, der hverken er fedtet, eller gør huden skinnende, men fugter i dybden og nærer huden.

Force Supreme Splash Packshot - HIGH

Se og føl dig friskere øjeblikkeligt når vintertiden rammer os i nat – god lørdag!

Author: Malene Raith

Share This Post On