Stram op med Yves Saint Laurent Y-Shape

YSL Y SHAPE PRESS INTER SP 14

Ansigt, hals og udskæring, der i følge Yves Saint Laurent, danner et Y, er meget vigtige områder at pleje, hvis man gerne vil bevare et frisk og levende look, når man kommer lidt op i alderen.

Ansigtet er det naturlige fokus i spejlet, og der udvikles masser af cremer til det, men hals og bryst bliver ofte glemt.

For at modvirke de synlige ældningstegn, forbedre Y-formen og give fornyet elasticitet til huden, har Yves Saint Laurent derfor nu udvidet sin Forever Youth Liberator serie med lanceringen af Y-Shape.

FYL-Zone-Y

Forever Youth Liberator Y-Shape består af et koncentrat og en creme.

Begge indeholder glykaner, der spiller en afgørende rolle i kommunikationen mellem cellemembranen og cellerne. De holder cellerne i gang, så de ikke lukker ned med alderen, men forbliver aktive og dermed vedligeholder hudens vitale og ungdommelige egenskaber.

Det opstrammende koncentrat Forever Youth Liberator Y-shape Concentré, der indeholder en avanceret formel med glykoserum, bliver silkeblød ved kontakt med huden, og er en luksuriøs oplevelse, der i længden gør huden mere elastisk, glat og fast. Hele vejen fra udskæring til ansigt.

Forever Youth Liberator Y-shape Concentré koster vejl. kr. 795,-

FYL-Y-shaped-Cream

Forever Youth Liberator Y-Shape Crème forbedrer naturligvis de samme områder, ansigtskontur, hals og bryst, samtidig med at den fylder huden med fugt og plejer den.

Man mærker det med det samme, når man tager den lækre og herligt duftende creme i brug, huden bliver straks blød og får mere glød, og ved brug i længere tid mindskes også synlige rynker.

Forever Youth Liberator Y-Shape Crème koster vejl. kr. 895,-

Y-Shape produkterne fra Yves Saint Laurent kan fås over hele landet nu – rigtig god mandag!

Author: Malene Raith

Share This Post On