Ny faceliftet VW Touareg

Åh, ja, jeg husker, da Touareg kom på gaden i 2002.

Den store elegante SUV fra Volkswagen var nemlig noget nyt og opsigtsvækkende med sit cool og classy design, der signalerede god stil.

Anden generation kom i 2010, og de er den, der nu som 4-årig er blevet faceliftet.

Der neue Volkswagen Touareg

Man kan også kalde det en opgradering, hvis man vil, for der er nemlig tale om opjusteringer i både indre- og ydre design, foruden af motoren.

Udvendigt har den nye Touareg fået ændret sit frontdesign med Bi-Xenonforlygter, en kølergrill med nye forkromede lameller, og et ændret design på kofangeren med et centralt luftindtag, der får den til at se bredere og mere robust ud.

Bagtil har VW Touareg blandt andet fået en ændret bagkofanger med LED-tågebaglygter og reflekser.

Der neue Volkswagen Touareg

Indvendigt i den nye Touareg finder man nye materialer, to nye dekor-træsorter, farver og aluminiums-knapper med nyt design, foruden at alle knapper og drejegreb har fået hvid belysning mod tidligere rødt.

I motorrummet har Volkswagen optimeret og udstyret de to V6-TDI-motorer med SCR-katalysator, så de forurener mindre, og en ny feature er desuden en friløbs-funktion, som kobler motoren fra i situationer, hvor speederen slippes og der ikke forekommer nogen form for acceleration.

Det betyder, at forbruget for en Touareg 3,0 V6 TDI med 262 hk nu er reduceret med 9%, så den nu kører 15,2 km/l.

Touareg tilbydes i Danmark med henholdsvis en 262 hk 3,0 V6 TDI og en 340 hk 4,2 V8 TDI – begge har en otte-trins Tiptronic-automatgearkasse som standard.

VW Touareg 3,0 V6 TDI koster 1.121.093 kr. som personbil og som van 653.605 kr. ekskl. lev.

Tilsvarende priser for Touareg 4,2 V8 TDI er 1.518.295 kr. og 868.267 kr. ekskl. lev.

Der neue Volkswagen TouaregRigtig god tirsdag!

Author: Malene Raith

Share This Post On