Ny redesignet Lancôme Visionnaire

På en smuk efterårslørdag som i dag er det vist passende med en frisk og forherligende nyhed fra Lancôme. Men du skal holde tungen lige i munden, for det er en temmelig teknisk forskning, der ligger bag.

I 2011 kom Lancôme nærmere målet om perfekt hud, da de præsenterede Visionnaire Advanced Skin Corrector, et serum, der siden er blevet belønnet med masser af priser og elsket af kvinder verden over på grund af det eksklusive molekyle LR2412.

Nu er Lancômes forskere gået skridtet videre, og har redesignet den oprindelige formel til at indholde to molekyler, der øjeblikkeligt forskønner huden.

VISIONNAIRE_KATE_UK_SP_HD_220514 with serum-2

LR2412 er et såkaldt jasmonatmolekyle, der meget minder om det molekyle, der reparerer DNA i planter. Det er et signalmolekyle, som gør det muligt at aktivere produktionen af de reparerende og beskyttende proteiner, der vedligeholder huden og holder aldring væk.

Det nye molekyle, som Lancôme nu har integreret, er fra samme gruppe og hedder JasmonMDH. Kort fortalt booster det kommunikationen mellem cellerne og medvirker til produktion af hyaluronsyre, der optager fugt, giver fylde og beskytter huden.

Resultatet er en fløjsblød mat finish, hvor perlepartikler spreder lyset over huden, og giver den en øjeblikkelig ren og klar udstråling.

Lancôme Visionnaire LR2412 Serum koster vejl. kr. 555,- for 30 ml. og kr. 775,- for 50 ml. og er i butikkerne nu.

Packshot_HR[1]

Du kan desuden optimere resultatet ved brug af resten af Lancômes Visionnaire serie:

VISIONNAIRE_CREME_inter_DP3_V5_HD060214

Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream, der også indeholder LR2412 og giver øjeblikkelig komfort, og plejer og nærer huden.

Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream koster vejl. kr. 599,- for 50 ml.

Visionnaire_inter Pack 1 minute blur-2

Prøv også Visionnaire 1 Minute Blur, der med sin lette geletekstur gør porerne mindre synlige og øjeblikkelig giver huden en mere ensartet og frisk finish.

Visionnaire 1 Mínute Blur koster vejl. kr. 395,- for 30 ml.

Visionnaire_inter Pack Visionnaire Yeuxpsd[1]-2

Og glem ikke det sarte område omkring øjnene. Visionnaire Yeux Advanced Eye Contour Perfekting Corrector (så fik vi vist det hele med) dæmper mørke rande og giver øjenomgivelserne en mere ensartet og jævn tone.

På under et minut syner øjenene mere lysnede og dit udseende bliver mere frisk og veloplagt.

Visionnaire Yeux koster vejl. kr. 455,- for 15 ml.

Rigtig god lørdag!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On