Peugeot crossover koncept

På denne grå torsdag får I lige endnu en lille lækker smagsprøve af, hvad der venter i Paris i næste uge.

Denne gang er det Peugeots bud på fremtidens crossover med deres spændende koncept Quartz.

QUARTZ_1409STYP001

Bemærk at løven er, og for fremtiden vil være, placeret i midten af den ternede kølergrill, der giver 3-D effekt og forskellig farve afhængigt af vinklen, mellem et par flabede LED forlygter.

Quarts har store alufælge med kulfiberflaps i egerne, der både har en aerodynamisk funktion og leder varme væk fra bremserne. En ekstra feature er de røde detaljer på fronten, sidene og i fælgene, og så har vognen ingen midterstolpe, hvilket giver mulighed for saksedøre.

Bilens længde på 4.50 meter gør selvfølgelig også, at her er masser af plads i kabinen.

QUARTZ_1409STYLE_006

Quartz er desuden en hybrid, som er udstyret med både en 1.6 l THP motor fra Peugeot Sport og to elmotorer placeret på henholdsvis for- og bagaksel. 500 hestekræfter bliver det til, foruden mulighed for tre forskellige køremåder: Ren el (zero emission mode) op til 50 km – landevej, hvor forbrændingsmotoren og elmotoren på forakslen arbejder sammen og race, hvor motorens kraft udnyttes maksimalt sammen med begge elmotorerne.

Den skal nok blive spændende at se i Frankrig.

QUARTZ_1409STYP002

 

Vi ses i Paris 🙂

 

Author: Malene Raith

Share This Post On