Efterår i storbylys fra Jane Iredale

Den smukke nye efterårskollektion fra Jane Iredale er, ifølge grundlæggerens eget udsagn, sofistikeret og perfekt til en aften badet i byens lys, og det har givet den navnet City Lights.

Og navnet passer perfekt til de glamourøse og indbydende produkter.

8_CelebrateEyeShadow_Soldier-HR

Til øjnene har hun skabt paletten Celebrate Limited Edition Eye Shadow Trio i et smukt rødgyldent etui, lige til at have med i dametasken på restaurant, i teateret eller til koncert.

Som navnet indikerer består den af tre farver i forskellige størrelser, der giver et fingerpeg om, hvilken man bruger hvor. Mist, den matte perlemor, er base, efterfulgt af Port, den portvinsrøde, og Toast, den karamelfarvede. Men kan kan selvfølgelig mikse og blande som man selv lyster.

Alle farver har et højt pigmentindhold, der gør dem langtidsholdbare og lette at lægge, og er desuden veltestede til sensibel hud.

Celebrate Limited Eye Shadow Trio er kun tilgængelig så længe lager haves (derfor Limited Edition) og koster vejl. kr. 295,-

3_Green_PurpleJellyJars_Artistic-HR

Det dramatiske look understreges yderligere af de to helt nye Gel Eyeliners i farverne Purple og Green.

De lægges bedst med Jane Iredales Angle Eyeliner pensel, der giver dem et kohl-agtigt udseende bare helt uden kemikalier.

Purple er en mat, dyb violet og Green en gylden olivengrøn, begge er helt mættede med pigmenter, der holder på farven, er vandfaste og kan enten lægges som skarp linje eller med smudgeeffekt.

Purple og Green Jelly Jar Gel Eyeliner koster vejl. kr. 250,-

6_KaterinaPureMoistLipstick_SoldierHR

Læberne skal forkæles med PureMoist Lipstick i farven Katerina. Og hvis nogen ikke kender den farve, så se billedet ovenover.

Det er en mat mahognirød farve, der plejer læberne med moringaolie og A- og C-vitamin. De naturlige olier og ekstrakter fra frugter blødgør ikke bare læberne, men både dufter og smager helt fantastisk frisk og indbydende.

Katerina PureMoist Lipstick koster vejl. kr. 195,-

5_KirRoyalePureGloss_Soldier-HR

Sidst men ikke mindst toppes af med den glitrende røde blommenuance Kir Royale PureGloss Lip Gloss for en glansfuld finish.

Moringasmør, lotusblomst- og æbleskalvoks samt bombær- og granatæbleekstrakter blødgør og beskytter læberne samtidig med at den dufter vildt godt og lækkert.

Bemærk også applikatoren, der gør påføring let som en leg.

Kir Royale PureGloss Lip Gloss koster vejl. kr. 195,-

11_EntireCollection_angleLip-HR

Jane Iredales efterårskollektion City Nights kan købes hos forhandlere eller på www.janeiredale.dk nu – god fornøjelse! 

Author: Malene Raith

Share This Post On