Genial mascara fra Lancôme

Foto Malene Raith

Lancôme har siden de sendte deres første flydende mascara på markedet i 1967 været førende på området.

Men selvfølgelig har de ikke hvilet på laurbærene. Der bliver konstant forbedret og udviklet nye produkter, og med den nye mascara Grandiôse, har de nu skabt intet mindre en revolution, en uundværlig high-tech mascara med en helt genial børste.

IMG_8471

Jeg er nok ikke alene om somme tider at bikse lidt med min mascara. Specielt, hvis det skal gå hurtigt.

Hænderne er skruet forkert på, undervipper kan være lidt besværlige, og venstre øje bliver aldrig helt så elegant som højre.

Selvfølgelig fordi jeg bruger samme hånd til alle vipper.

Men det problem er løst med Lancômes helt nye mascara Grandiôse.

IMG_8473

Lancôme har nemlig skabt en helt ny applikator med det de kalder Swan-Neck, altså svanehals, der er en ergonomisk løsning på alle de udfordringer, jeg har haft ind til nu.

Det korte børsteskaft er drejet om sin egen akse og tilpasset vippernes retning, som gør, at den ikke bare kan nå alle øjenkroge, men også nemt fordeler mascaraen på hele vippen fra rod til spids.

Det er high-tech og Avant-garde, og jeg bemærker fra første strøg, hvor let det pludselig er, at lægge mascara på hele vippen, uanset om det er over- eller undervippe, på højre eller venstre side.

IMG_8477

Ultra sorte pigmenter er forbundet med farvebindende polymerer, hvilket skaber en intens sort farve i ultrablack, som Grandiôse lanceres i.

Lancôme Grandiôse mascara med den geniale swan-neck er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 255,-

 

Author: Malene Raith

Share This Post On