The real KIA Sorento

I skal da ikke snydes for den ægte vare: Hermed rigtige billeder af den nye tredje generation KIA Sorento.

3rd Generation Kia Sorento_Europe Spec (front quarter)

Den nye Sorento, som er længere, lavere og bredere og har længere akselafstand, bygger videre på den udgående models udseende, innovative funktioner og udstyrsdetaljer. Fronten har en mere opret kølergrill med et tredimensionelt diamantmønster og lange tilbagestrøgne forlygter.

Den lavere taglinje, den højere hoftelinje og muskuløse afrundede skulderlinjer strammer desuden bagenden af bilen gevaldigt op.

3rd Generation Kia Sorento_Europe Spec (rear quarter)

Arbejdet med det udvendige design af den nye Sorento blev udført under ledelse af KIAs Namyang designstudio i Korea med omfattende input fra mærkets designstudier i Frankfurt og i Irvine i Californien.

Soon-Nam Lee, som er Vice President i Overseas Marketing hos KIA Motors Corp., udtaler: “Vi har bibeholdt navnet fra den utroligt succesfulde udgående model, men den helt nye Sorento er komplet nydesignet og nykonstrueret, og den vil helt sikkert overraske kunderne med sit helt nye design, en lang række nye komfort- og sikkerhedsteknologier samt bedre plads, kørekomfort og køreegenskaber”.

3rd Generation Kia Sorento_Europe Spec (side profile)

Tiden vil vise, om han har ret, KIA Sorento præsenteres i Korea i slutningen af august og får europæisk premiere torsdag den 2. oktober i forbindelse med 2014-udgaven af Paris Motor Show.

Author: Malene Raith

Share This Post On