Clarisonic 2.0 hedder Aria

 

 

 

IMG_8445

Foto Malene Raith og Clarisonic

Jeg har skrevet om Clarisonic før, men i anledning af at der nu er en ny på markedet, får du lige en hurtig reprise:

Det hele startede egentlig som et lille videnskabeligt projekt i 2001 i Seattle, som handlede om at hjælpe unge med acne. Skønhedsgadgeten Clarisonic blev resultatet, der lynhurtigt, ikke mindst takket Oprah, blev det fjerde største skønhedsbrand i USA.

 

 

Men hvad er det nu, det hele handler om? Jo, at rense huden på en nænsom og effektiv måde.

IMG_8451

Clarisonic skal bruges med vand, der presses igennem børstehovedet og renser huden uden at stresse den. Fordi den samtidig oscillerer. Det vil sige, de små bløde børster ikke drejer rundt, men i stedet bevæger sig frem og tilbage i svingninger (som oscillation betyder). Helt nøjagtigt med 300 mikro-svingninger i sekundet.

Huden bliver på denne måde ikke trukket eller hevet i, for vandet presses i stedet ned i porerne, hvor det renser huden skånsomt og seks gange mere effektivt end ved manuel rensning med hænderne. Børsten giver samtidig huden en blid massage.

Clarisonic renser overfladen, altså make-up rester, døde hudceller samt skidt og støv, men den exfolierer ikke og kan derfor anvendes op til to gange daglig.

IMG_8440

Hidtil har Clarisonic kunne fås i to versioner i Danmark:

“Plus”, der er den lidt større version med tre hastigheder, kan bruges på både krop og i ansigtet og har af samme grund et kropsprogram med puls.

Samt “Mia 2”, som er den simple til ansigtet med to indstillinger.

Midt i mellem kommer nu “Aria”. Den kan ikke bruges til kroppen, men har 3 hastigheder og et T-timer program med to hastigheder. Den kommer desuden i enten sort eller hvid med en praktisk opladningsbase, den kan stå og tørre i, foruden den smarte magnetiske oplader, man bare klikker på håndtaget.

Altså lidt mere avanceret end Mia 2 og lidt mere opdateret.

Du kan naturligvis stadig købe ekstra børstehoveder, hvis du har specielle behov til din hud.

Aria koster kr. 1450,- og er på hylderne i Magasin fra 1. August.

Emily

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On