Prøv den på lørdag

Jeg har fået tilsendt dette lille interview med Jason Watt og hans fantastiske Ford GT af Sportscar Event, som en reminder om, at det er på lørdag, du kan udleve drengedrømmen i de smukkeste og hurtigste biler. Og ikke nok med det, du støtter samtidig et rigtig godt formål.

Så husk Sportscar Event på lørdag og næste søndag!

Sportscar Event 2014 - Jason

Jason Watt: ”Jeg kører for smilenes skyld”

En tur i en sportsvogn vokser fra en oplevelse til en begivenhed for livet, hvis det foregår på en rigtig racerbane. Det ved folkene bag Sportscar Event, der i år igen kører penge ind til bl.a. Børnecancerfonden: Denne gang på FDM Jyllandsringen lørdag den 31. maj og weekenden efter på FDM Sjællandsringen, her dog om søndagen den 8. juni.

For passagerer koster det mellem 300 kr. og op på den anden side af 1.500 kr. at opleve suset og suget af en Porsche, Ferrari, Lamborghini, Jaguar eller Ford GT. Overskuddet fra arrangementerne doneres til Børnecancerfonden, og det er over årene blevet til over 10 millioner kroner.

Bag de fede læderrat sidder sportsvognenes ejere, der er private, anonyme kørere. Dog med undtagelse af én, der til gengæld er endda særdeles kendt, nemlig Jason Watt, der er køreren i feltets eneste Ford GT. Sportscar Event 2014 - Ford GT

”Racerkøreren Jason Watt i Sportscar Event? Hvad laver du her?”

Jason: ”Jeg blev for en håndfuld år siden spurgt, om jeg ville komme på børnedagen og køre de kræftramte børn og deres pårørende ture i min bil, og det sagde jeg ja til på stedet. Hele oplevelsen med Sportscar Event er bare så fantastisk, når man efter en køretur ser de brede smil på de små personer, som har et liv, der på mange måder ikke er misundelsesværdigt. Så føler man, at man har været med til at give et lille positivt afbræk i et liv med sygdom fra morgen til aften. Og derfor har jeg lige siden første gang, jeg var med, været fast inventar i Sportscar Event.”

Hvad glæder du dig mest til at opleve ved de to kommende Sportscar Events?

”Jeg glæder mig til de brede smil og de mange tusinder af hestekræfter samlet på et sted i den gode sags tjeneste – Porscher, Ferrarier, Lamborghinier, den nye Jaguar E – og min egen Ford GT. Jeg glæder mig til at give folk en køretur, de sent vil glemme og høre deres ”tak”, mens de gladelig betaler for oplevelsen og på den måde donerer til de tre formål Sportscar Event har valgt at støtte i år, nemlig Børnecancerfonden, Ronald McDonald Huset og Børneulykkefonden.”

Du har indtil nu været kører i Sportscar Event – hvorfor er du nu ligefrem trådt ind i ledelsen?

”Jeg fik muligheden for at komme med til bords og vil gerne være med til at gøre Sportscar Event endnu bedre. Og med målsætningen for i år om at slå rekorden for beløb, der doneres til syge børn, kan et konkurrencemenneske som mig ikke sidde tilbage. Derfor vil jeg gerne være en del af teamet…”

Sportscar Event Jyllandsringen BD

 

”Børnedagen” er et lukket arrangement nogle dage forud for det egentlige Sportscar Event. Til Børnedagen inviteres børn fra henholdsvis Skejby Sygehus og Riget til en dag med sportsvogne, pølser og is ad libitum. Pårørende fortæller, at det altid ender med, at alle sover i bussen, når den kører tilbage til hospitalet.

Jason Watts blå bog

  • Navn: Jason Charles Watt
  • Født: 24. februar 1970, London
  • Bopæl: 2730 Herlev
  • Fritidsinteresser: Historiske biler mm.
  • Civilstatus: Gift, har 3 børn
  • Profession: Foredragsholder, forfatter og teambuilder

Sportscar Event 2014 - ude paa banen

 

Sportscar Event 2014

FDM Jyllandsringen

31. maj, kl. 9-16.

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Jyllandsringen er hele Danmarks racerbane, som også afviklede det første Sportscar Event i 2002. Banens længde er 1,5 km.

Adresse: Skellerupvej 38, Resenbro, 8600 Silkeborg.

 

FDM Sjællandsringen

8. juni, kl. 9-16.

Entré: 50 kr., børn under 12 år kommer gratis ind.

FDM Sjællandsringen er den østlige pendant til Jyllandsringen. Banens længde 1,1 km.

Adresse: Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde.

Author: Malene Raith

Share This Post On