Sol og Sommer fra Jane Iredale

Foto Malene Raith

Det er jo ikke fordi, vi kan klage over manglen på sol dette forår, og med hele sommeren foran os, kan vi vist godt være glade.

Men sol skal dyrkes med måde, der kommer unægtelig også regnvejsdage ind imellem, og derfor er denne skønt duftende Golden Shimmer Face and Body Lotion fra Jane Iredale en super velkommen nyhed.

IMG_6915

Den lette fugtighedscreme tilfører huden en gylden glitrende glød og er så mild, at den kan bruges i både ansigt og på kroppen.

Botaniske ekstrakter tilfører huden fugt, opstrammer og beskytter, såsom æble- hyldeblomst- og brombærekstrakt samt grøn og hvid te ekstrakt, grapefrugt- og appelsinskræl får cremen til at dufte fortryllende af sommer, og diamantstøv giver den smukke enestående glimmereffekt.

Som altid med Jane Iredale er cremen hypoallergenisk og dermatologisk testet og meget nem at bruge.

“Jeg forestillede mig den gyldne glitren på horisonten, lige der, hvor havet møder himlen ved solnedgang. Jeg forestillede mig den søde duft af tropisk have, og følelsen af at iføre mig let sommertøj.

Alle disse billeder inspirerede mig til at skabe Golden Shimmer.”

Som Jane Iredale selv siger.

Golden Shimmer er Limited Edition, koster kr. 250,- og er hos forhandlerne nu, du kan finde listen på www.janeiredale.dk/forhandlere

Rigtig god mandag!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On