Komfortabel familieflyder

IMG_4908

Foto Malene Raith

Læs første historie om Audi A3 Limousine HER

Jeg ved godt, at jeg skrev i mandags, at jeg bedst kan lide formen på en sedan. På Audi-sprog kaldt Limousine.

Men nu befinder jeg mig pludselig udenfor Silvan, hvor jeg stor i slaget har udbedt mig fem styks af deres største flyttekasser.

Flot. Og meget heldigt for mig, at jeg har skiftet Audi A3 Limousine ud med en Audi A3 Sportback.

IMG_4890

For efter at have forsøgt i forskellige vinkler at bikse de enorme flade stykker pap ind i henholdsvis kabine og bagagerum uden held, går det op for mig, at jeg selvfølgelig også kan fjerne hattehylden, lægge bagsæderne ned og dermed udnytte vognens fulde højde.

IMG_4915

Og voila, let og ligetil klikker sæderne frem, og mine kasser kan pludselig snildt være der.

Adgangen til bagagerummet fra kabinen giver vognen et andet look, som både er smart og praktisk.

IMG_4874

På den måde er Audi A3 Sportback en mere familievenlig variant, og den smarte børnesikring af bagdørene fra panelet i førersiden virker da også mere naturlig her end i A3 Limousine, men bare rolig.

Fokus er stadig størst på den gode køreoplevelse.

IMG_4950

Nok er denne Audi A3 Sportback ikke udstyret med B&O anlæg, men jeg har stadig det brugervenlige infotainment system med den gode drejeknap i midterkonsollen, det nydelige display, der elegant glider op fra instrumentbordet, når jeg drejer nøglen, og igen får jeg nemt tilsluttet min telefon via bluetooth.

IMG_4925

Kørekomforten er i top, jeg sidder nok engang super behageligt bag rattet, vognen accelerer lækkert stabilt, og kabinen er dejligt støjsvag.

Jeg trykker på Drive Select, der giver mig mulighed for at vælge mellem Dynamic, Individual, Efficiency, Comfort og Auto.

IMG_4952

De forskellige muligheder giver lidt sig selv, så jeg trykker på Dynamic. Naturligvis.

Den stille vogn får nu mere brøl i motoren, og bliver lidt mere rap, det er nemlig sådan, jeg kan lide det, men er man for eksempel pendler, er her andre interessante muligheder udover komforten.

IMG_4887

Bilen har nemlig CoD, Cylindre on Demand, der ved stabil fart, slår to af sine fire cylindre fra, og uden at det skal blive for teknisk, betyder det, at den kvikke bil ikke behøver at forbruge en masse brændstof, når man ikke har travlt.

Så selvom jeg nu befinder mig i en bil med turbo benzinmotor, har også denne en rigtig god brændstoføkonomi.

IMG_4857

Nårh, ja. Fulde flyttekasser kan også være bag i bilen, her er det dog den mindste størrelse, jeg har smækket ind i bagagerummet, for guess what – store fyldte flyttekasser er jo slet ikke til at løfte.

IMG_4893

Audi A3 Sportback har samme behagelige komfort som en A3 Limousine, men er måske mere egnet til at rumme et aktivt familieliv med Ikeamøbler, skoletasker og Silvankøb.

Man kan selvfølgelig også bare vælge den, fordi man bedre kan lide formen.

På fredag runder jeg Audi ugen af med endnu en Limousine, som denne gang virkelig er en limousine, nemlig den store bistre direktionsvogn: Audi A8.

Glæd Jer!

IMG_4863

Audi A3 Sportback 1.4 TFSI CoD

Pris kr. 339.038,-

Hestekræfter: 140

Topfart: 213 km/t

Kilometer på literen: 20,8

Author: Malene Raith

Share This Post On