Smukke læber i forårssolen

IMG_6036

Foto Malene Raith

Når man kigger ud af vinduet på en dejlig solskinsdag som i dag, får man straks øje på alle farverne, der er ved at spire frem over alt.

Æbletræerne blomstrer, rapsmarkerne ligeså, humøret er i top, og vintertøjet smidt for nu.

Med kulører alle vegne omkring os, er det vist også på tide at få lidt kolorit på læberne, og Yves Saint Laurent har et bredt udvalg af smukke bløde og blomstrende farver til enhver smag, uanset om du er til gloss, læbestift eller begge dele.

IMG_6029

Rouge Voluptè er YSLs cremede læbestift, der fugter og giver masser af farve, og dette forår sætter fire nye farver fokus på læberne med inspiration fra forårets blomster.

Alle matcher de i silkebløde farver koral og rosa. På billedet ses nr. 32 Corail Jalouse og nr. 33 Rose Neillia.

Pris vejl. kr. 260,-

IMG_6025

Også den intense Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres, der kombinerer læbestift og gloss fåes i nye forårsfarver.

Farverne er langtidsholdbare, giver maksimal dækning og påføres nemt med den bløde applikator for funklende glans og intens farve.

Her ses nr. 33 Bourgogne Artistique.

Pris vejl. kr. 260,-

IMG_6044

Er du lipgloss typen, vil du elske at have Gloss Voluptè i tasken. 24 stykker er her i serien samt fire nye forførende forårsfarver.

Den bløde duftende gloss giver læberne glans og farve, er super skøn at påføre med den bøjede bløde spids og plejende for læberne som en lipbalm.

Farverne fåes fra en glitrende klar gylden gloss nr. 1 til den dybe mørke næsten sorte smoking nr. 209.

På billedet ses i rækkefølge: nr. 209 Smoking, nr. 206 Fuchsia Oran, nr. 1 Gold og liggende ned nr. 49 Terriblement Fuchsia.

Pris vejl. kr. 235,-

Rigtig god forårstirsdag!

Author: Malene Raith

Share This Post On