Flot og forførende forårslak

Foto Malene Raith

Det er måske lidt tidligt endnu at smide strømperne og flappe rundt med bare tæer, men det lune vejr, som vi har i øjeblikket, giver i den grad lyst til at gøre klar til sommeren.

Heldigvis kan man få tiden til at gå med at afprøve forårets nye neglelakfarver på fingrene først og så beslutte sig for, hvad man helst vil flashe på tæerne, når vejret lige om lidt tillader det.

La Laque Couture Spicy Collection fra Yves Saint Laurent er netop blevet lanceret, og kollektionen inspirerer i høj grad til at springe sommeren i møde med mange smukke farver.

IMG_5022

For eksempel Nr. 41 Eau De Rose, en sart rosenrød farve, der er let diskret og delikat, som rosenvand på fingerneglene.

De dejlige farver er en hyldest til orienten, og tager os med til Yves Saint Laurents elskede Marrakech i Marokko med krydrede, gyldne og varme farver inspireret af Sahara.

IMG_5029

Lak nr. 46 hedder Poivre Noir, sort peber. Den er ikke sort, som man skulle tro af navnet, men en forførende dyb blommerød, en utrolig smuk farve, specielt hvis man kombinerer den med forårets absolutte must have:

IMG_5036

Nr. 47 Feuille D’Or, en klar overlak fuld af glitrende bladguld, der fanger lyset, funkler i solen og får optimismen frem.

Man kan bruge lakken alene og få 24-karats look ved at påføre flere lag, eller man kan lægge den henover en af de andre lakker som et smuk gyldent skær.

IMG_5026

Alle farver kan bruges under den guld glitrende overlak, her en anden forårsfarve fra YSL Nr. 48 Rose Scabiosa.

Scabiose hedder den på dansk og er en sart lyselilla blomst.

Kom i gang, det er kun fantasien, der sætter grænsen.

IMG_5038

Hele La Laque Couture Spicy Collection består af 7 eksotiske og eventyrlige farver fra safrangul over orange ingefær til rød chili og ja, sort peber.

De fantastiske neglelakker koster vejl. Kr. 190,- og er hos alle YSL forhandlere nu, Spicy Collection dog kun i stormagasinerne.

Author: Malene Raith

Share This Post On