Le Mans for mænd og kvinder

Oh Boy, jeg var der desværre ikke, men 2013 rummede faktisk en vaskeægte Kindersurprise indenfor motorsport:

En lækker mand, i en super lækker vogn, til det lækreste, hvis du spørger mig, motorløb i verden – 24 timers Le Mans.

Ja, det er virkelig hele tre ting på en gang, og egentlig en smart måde at få lokket kvinderne, om ikke til Frankrig, så i hvert fald til skærmen i den weekend i juni.

NEWS

Foto: Dempsey Racing

Patrick Dempsey aka McDreamy (fra Grey’s Anatomy, men hvis du ikke ved det, kan du lige så godt bare klikke på Porschelinket nederst …) deltog nemlig sidste år i 24 timers løbet i Le Mans i en Porsche 911 GT3 RSR.

Indrømmet, personligt er jeg faktisk mere til McSteamy, bøffen, der ikke følger reglerne, for McDreamy er en lille smule for meget spejderdreng i lægeserien, til gengæld er han i virkeligheden – og den er bedre end tv-serier – en rigtig habil racerkører, og teamet kom ind på en flot fjerde plads i sin klasse.

Samarbejdet mellem Dempsey Racing og Porsche fortsætter da også i 2014 og 2015, hvor han skal køre Petit Le Mans, 12 timers løbet i USA, men om han deltager på banen i Le Mans i år, kan jeg ikke rigtig gennemskue. Det ser sådan ud, men jeg skal nok vende tilbage med nærmere info.

Ind til da må I nøjes med at nyde denne lille Porsche teaser fra ALMS (American Le Mans Series, der iøvrigt fra 2014 har skiftet navn til United SportsCar Championship) i Long Beach … (de film, jeg kunne finde med Dempsey fra Le Mans 2013 var lidt for lange med lidt for meget snak og al for lidt Porsche).

Kvinder, tjek McDreamy ud HER

Mænd, tjek Porschen ud HER

Husk at springe reklamen over, lave fuld skærm og skrue op – rigtig god torsdag!

Author: Malene Raith

Share This Post On