Naturligt nyt fra apoteket i NY

Så er der dejligt nyt fra New York til Kiehl’s fans og alle andre, der er trætte af rynker og fine linjer.

Kiehl’s familien åbnede i 1851 et apotek i New Yorks East Village med ønsket om at opfylde hver enkelt kundes individuelle behov. 

Deres produkter er udviklet på baggrund af farmaceutisk og medicinsk viden, og den dag i dag er det legendariske amerikanske apoteker-brand kendt for sine kvalitetsprodukter, som udelukkende indeholder de bedste ingredienser fra naturen.

Filosofien er at spare på emballagen og bruge pengene på indholdet, og al Kiehl’s emballage er af samme grund lavet af genbrugsplast.

Og nu har endnu tre lækre produkter netop ramt hylderne hos Kiehl’s i Magasin landet over.

PWRC_SP30

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream er en effektfuld creme til folk i alle aldre, som forbedrer elasticiteten af huden, tilfører fugt og reducerer dermed rynker.

Formlen er baseret på abyssine-algeekstrakt, kobber- og kalciumsalte samt vegetabilsk olie fra abrikoskerner, der skal stimulere dannelsen af elastin.

“Dannelsen af elastin er en kompleks proces, men vi ved, at kobber spiller en helt unik og betydningsfuld rolle. Det hjælper til at holde huden i god kondition. Og sidst, men ikke mindst, spiller lagringen af fugt i de øverste hudlag en væsentlig rolle for hudens generelle tekstur og blødhed,” siger Dr. Adam Geyer.

Cremen har en skøn frisk duft, konsistensen er dejlig fed, hvilket mine tørre vinterkinder elsker, og på trods af det, synker den hurtigt helt ind i huden og gør den blød og glat uden at efterlade en fedtet overflade. Det er jeg vild med!

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Cream fås med eller uden SPF 30 og koster vejl. kr. 375,- for 50 ml.

PWRC_Eye

“Allerede fra 20-års alderen begynder hudens elastiske fibre så småt at svækkes. For mange betyder det, at fine linjer og rynker begynder at træde frem, og at huden ikke længere øjeblikkelig genfinder sin faste form, når den bliver strakt at ansigtets mimik. De tidligste tegn ses oftest i panden og omkring øjne og mund,” fortæller Dr. Adam Geyer.

Derfor har Kiehl’s også udviklet øjencremen Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream, der bekæmper de synlige aldersforandringer på de sarte steder omkring øjnene, reducerer fine linjer og forbedrer hudens tekstur.

Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream koster vejl kr. 280,- for 15 ml.

Recycle Back

Og Kiehl’s mener det alvorligt, når de siger, at de vil spare på emballagen. Derfor kan man aflevere sin tomme Kiehl’s emballage i butikken og få et stempel, der ved det 3. stempel udløser en lipbalm, ved det 5. stempel en trialsize og ved det 10. stempel et full size produkt efter behov.

Genbrug og bliv belønnet …

Recycle Front

Author: Malene Raith

Share This Post On