Forårsopstrammer fra YSL

MANIFESTO_ELIXIR-6MANIFESTO_ELIXIR-6

Foto L’Oreal

Åh, glem at vi har endnu en kedelig tirsdag med gråvejr, og prøv i stedet at fokusere på disse skønne og duftende opstrammere.

Yves Saint Laurents hudplejeserie med det positivt ladede navn FOREVER YOUTH LIBERATOR, udvider nemlig med to super dejlige produkter, som gør en fugtig og kold dag meget bedre og dig klar til foråret.

Clarins

Yves Saint Laurents SKINSCIENCE introducerer nu ansigtsmasken FOREVER YOUTH LIBERATOR Intensive Mask med en frisk konsistens, der gør huden frisk og blød.

Den lette gele indeholder Glycanactif™, en kombination af tre glykaner, som er en naturlig del af huden og hjælper den med at opretholde sit ungdommelige udseende, og resultatet mærkes med det samme.

Den duftede FOREVER YOUTH LIBERATOR Intense Mask absorberes hurtigt og efterlader på blot 5 minutter huden silkeblød og fuld af glød.

Kan anvendes 2 – 3 gange om ugen.

Vejl. Pris kr. 395,-

L4748300 FYL SERUM EN CREME POT 50ML

MANIFESTO_ELIXIR-6

“Stress eller angreb fra f.eks. ekstreme klimaforandringer kan svække huden. Glykaner forandres. Hver tredje til fjerde måned, når årstiderne skifter, er det særlig vigtigt at hjælpe huden ved at behandle den for at holde den blød og smuk”.

CAROLINE NÈGRE, Scientific Communication Manager Yves Saint Laurent Beauté           

Det er altså ikke bare noget, som vi går og bilder os ind lige nu, årstiden slider på os, og det kan ses.

Derfor introducerer Yver Saint Laurent nu også den eksklusive FOREVER YOUTH LIBERATOR SERUM-IN-CREME, der hjælper med at give dig en fastere og mere ensartet hud.

Serum-in-cream indeholder den højeste koncentration af Glycanactif™, altså den samme ungdomsbooster som masken, som ved brug morgen og aften hver fjerde måned, f.eks. når årstiderne skifter, forbedrer huden og reducerer fine linjer.

Den lette konsistens smelter ind i huden, og kan påføres sammen med en blød og tilfredsstillende ansigtsmassage.

Brug den i februar og bliv klar til foråret i marts.

Vejl. Pris kr. 995,-

ysl manifesto intense 13

 

Og svøb dig så til sidst i Yves Saint Laurents magiske jasminduft Manifesto L’Elixir for at fuldende oplevelsen og klargøre dig til hverdagen i god stil og på smukkeste vis.

Manifesto Eau de Parfum koster vejl. kr. 455,- for 30 ml.

Author: Malene Raith

Share This Post On