Sæt kulør på nytåret

Foto LÓreal

Åh, ja. Når vi rejser os fra julebordet i dag, er julen 2013 ved at være overstået.

For nogen bliver dagen i morgen super travl med udsalg og gavebytte, men jeg foretrækker i stedet at fokusere på noget meget sjovere: Nytårsaften.

Årets højdepunkt med masser af god mad, gode vine, godt selskab og ikke mindst: fyrværkeri, fest og farver.

Da vi er på Sardinien i Italien med Hyundai i denne uge, er det jo passende at finde inspiration til nytårslooket hos Giorgio Armani. Han har nemlig skabt den farverige og smukke ECCENTRICO serie, der kun kan signalere fest.

“Colors larger than life” kalder de farverne, se bare her:

Lip Maestro 303 Eccentrico Collection Giorgio Armani Lip Maestro 505 Eccentrico Collection Giorgio Armani

 

Lip Maestro er lipgloss i spektakulære farver som her Lobster (sooo nytårsaften) og Pink Poodle, der ikke bare sætter kolorit på munden, men hele festen.

Nail Lacquer 505 Eccentrico Collection Giorgio ArmaniNail Lacquer 302 Eccentrico Collection Giorgio Armani

Lokkende farvemættede læber går naturligvis perfekt sammen med de smukke limited edition ECCENTRICO neglelakker, der kan mixes, som man lyster, og pryde både fingre og tæer på en festlig aften.

Palette Eyes to Kill Quads Eccentrico Collection Giorgio Armani

Der skal naturligvis også farve på øjnene, og her er det værd at kigge på farvepalletterne “Eyes to kill Quads,” der i ECCENTRICO looket kan fåes både i en pink nuance og en orange. Sæt hertil en sort eyeliner og sort mascara, og du er nu næsten helt klar til årets fest.

Palette Blush Eccentrico Collection Giorgio Armani

Den fantastiske smukke ECCENTRICO rouge skal kinderne nemlig også lige have, som prikken over i’et, så man får den sunde udstråling sammen med de festlige farver.

RIGTIG GOD FEST! 

Author: Malene Raith

Share This Post On