Kast glimmer over julen

Vernis In Love_etincelle d_argent_et_etincelle_de_neige[1]-2

Foto L’Oreal

Vi drømmer om det hvert år. Eller jeg gør i hvert fald, når jeg tænker på jul, juletid og bjældeklang.

Et smukt hvidt, lyst og glitrende snelandskab.

Sneen kan vi endnu kun gisne om, jeg krydser fingre for den, men smuk og glimtende har alle allerede nu mulighed for at blive med Lancômes nye Happy Holiday kollektion. Og mænd kan sagtens læse med her, hvis I står og mangler inspiration til julegaven til mor, hustru eller kæreste.

Composition 1 Xmas 2013[1]

Ægte julestemning finder du i de røde farver i L’Absolu Rouges læbestifter, der gemmer sig i smukke sorte lak etuier overdrysset med Swarowski krystaller. Funklende som nyfalden sne.

L’Absolu Rouge koster kr. 480,-

Også med mascaraen Hypnôse Star Étincelle Édition kan du give øjnene stjernedrys og juleglimmer, idet den indeholder glitrende sølveffekt. Iøjnefaldende, smuk og glansfuld til julens mange festligheder.

Hypnôse Start Étincelle Édition koster kr. 250,-

EYELINER PATCH_HYPNOSE VELOURS[1]-3

Men hvorfor stoppe der? Hypnôse Velours indeholder 3 sæt selvklæbende eyelinere, der er designet til brug både over øjenlåget og langs de underste vipper.

Ready-to-wear kittet gør det nemt at se fantastisk ud og kan genbruges op til tre gange. Julefrokost, juleaften og nytårsaften måske?

Pris kr. 350,-

Composition 2 Xmas 2013[1]

Lad også glimmeret skinne på ansigtet og skuldrene med Highlighter Rose Étincelle. Den fine pudder børstes på som snefnug med let hånd, og får huden til at glitre ved hver en bevægelse.

Pris kr. 310,-

Også de smukke frosne krystaller, der glimter i neglelakkerne Vernis in Love, sætter stemningen i rette retning. De findes i en metallisk grå og perlehvid nuance, som fuldender det glitrende look, og minder om nyfaldet sne i juledagene. Uanset hvad vejrudsigten siger.

Pris kr. 130,-

Der er under en måned til, så bare kom i gang med Happy Holidays.

Author: Malene Raith

Share This Post On