Baby Doll, sensuel og selvsikker

Velkommen på den anden side af stormen. Og velkommen til efteråret for alvor. Det er blevet køligere, og vintertiden sender mig halvt i hi i disse dage, når solen går ned.

Men som alle de andre år, har jeg jo nok vænnet mig til det om et par uger. Og så skal jeg til, som alle andre, at tilbringe et par måneder med lange mørke dage. Heldigvis kommer der mange anledninger til at feste i den næste tid, de første julefrokoster løber vel af stablen om et par uger, og så kører de slag i slag frem til juleaften og den store nytårsfest.

Og når man skal til fest i mørket, er øjenmakeup ekstra vigtig at fokusere på, derfor kommer ugens beauty tip denne gang fra Yves Saint Laurent.

 YSL_BDOLL_05_0492_DEF CMJN 10

Yves Saint Laurent har nemlig lanceret mascaraen Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll, langt navn, så lad os blot kalde den Baby Doll, til den selvsikre og sensuelle kvinde. Mascaraen får øjnene til at virke større på grund af den specialdesignede applikator, der med mange facetter adskiller hvert vippehår og forlænger selv de allermindste.

L4398900 MASCARA VEFC BABYDOLL 04

Dette får øjnene til at synes større, hvilket giver et sensuelt og forførende blik. Sådan!

Lloyd Simmonds – kreativ makeupchef for Yves Saint Laurent Beauté giver desuden disse tips:

Påføres med små, hurtige bevægelser, uden at mascaraen klumper eller tørrer ud – selv ved gentagne påføringer. Påfør mascaraen fra rod til spids fra yderste til inderste øjenkrog, så selv de mindste vippehår får smuk farve og fylde, inden påføring på de øverste vippehår. Så får du det bedste resultat, og perfekt adskilte vipper.”

Baby Doll Mascaraen fås i farverne: sort, brun blå og violet.

Den koster kr. 250,-

L435670 OS eye liner baby doll n°14

Og Lloyd Simmonds fortsætter:

”Jeg bruger denne mascara sammen med en eyeliner til at intencificere resultatet. En tynd streg giver et naturligt look, mens en kraftigere streg langs vippekanten giver en mere intens effekt. Du kan også eksperimentere med to eyelinerfarver. Jeg anbefaler en lysere farve fra den inderste øjenkrog til midt på øjet, og en mørkere farve fra midten af vippekanten og ud mod den yderste øjenkrog.”

Baby Doll Eyeliner fås i fem fantastiske farver og koster kr. 255,-

Vernis à Lèvres D

Men øjne alene gør ingen Baby Doll, så husk også smukke læber. Yves Saint Laurent har til serien skabt Rouge Pur Couture Vernis a Levres Rose Baby Doll læbestift i limited edition, men man kan selvfølgelig bruge lige den farve til læberne, man lyster.

Som Baby Doll må man nemlig gerne være spontan og fantasifuld, en selvbevidst udfordring i mørket.

Baby Doll limited edition læbestiften koster kr. 260,-

Hav nogle herlige fester!

Foto: L’Oréal

Husk, at du kan følge pret-a-partir via Bloglovin, RSS, FB og Twitter

Author: Malene Raith

Share This Post On