Naturligt smuk med Jane Iredale

Endnu en skøn formiddag er i gang med frisk luft og glimt af solskin, i hvert fald her i København, men landskabet er utvivlsomt begyndt at vise tegn på efterår. Og så er tiden inde til at overveje at ændre sine sommervaner til vintervaner.

For som farverne falmer er det en god ide at følge med og lave sine makeup vaner om. Med en lysere hud skinner mere rødmen nemlig igennem, man kan ikke længere bære de samme toner på læber og øjne som om sommeren, i hvert fald ikke uden fare for at ligne en Goth, og selvom Halloween nærmer sig (nej, det er ikke i næste uge, det varer heller ikke en uge – kun 31. oktober), er der ingen grund til at se blodfattig eller oversminket ud.

Prøv i stedet at nedtone makeuppen, dæk de røde kinder og understreg looket med naturlige skygger, lavet af naturlige ingredienser som mineraler. Jane Iredale har skabt en omfattende fantastisk makeup serie, der ikke blot holder huden sund, men også er fri for parabener, syntetiske duftstoffer og kunstige farvestoffer. Med Jane Iredal er det nemlig naturen, der holder dig naturlig.

LiquidMinerals

Start for eksempel med Jane Iredales Liquid Minerals foundation, der plejer huden, mindsker rynker og fine linjer, og udjævner hudens farve, så den øjeblikkeligt ser sundere og friskere ud. Mineralerne regerer anderledes på lyset end almindelig make up, hvilket gør det lettere at finde det perfekte farvematch til netop din hud. Mineralerne beskytter desuden mod solen og har en holdbarhed, der varer hele dagen.

Pris kr.450,-

3_TriplePPowder_openwPdr2HR

Triple Pearl Finishing Powder er en highligher, der indeholder tre ingredienser udvundet fra perle, som virker plejende og anti-aging. Den udglatter og lysner huden, og giver den en blændende overflade. Pudderen fåes i et elegant etui pyntet med ægte skaller. Bare lækkert!

Triple Pearl Finishing Powder er en Limited Edition, så det er om at være hurtig.

Pris kr. 450,-

72405IRD_FALL.39

Jane Iredales PurePressed Eyeshadow Kit ud er mit valg af øjenskygge, fordi jeg godt kan lide at have en hel palette at arbejde med. Eller også er det en nødvendighed, I dont know. Men er man typen, der kan lide at variere tonen over øjnene efter humør, lyst om dagen og mørkere om aftenen, er det her perfekt. Øjenskyggerne er nemlig lige præcis det: skygger, ikke farver, og giver derfor et smukt og naturligt look. De indeholder mineraler, planteekstrakter og silica, er blid mod huden og lette at påføre.

PurePressed Eyeshadow Kit koster kr. 395,- og fås i tre farvekombinationer

Chocoholicks-00037_Open

Jane Iredale forkæler naturligvis også læberne, og er man samtidig til chokolade, er lip glosserne fra Chocoholicks ekstra lokkende. Den fugtende gloss indeholder fire farvenuancer med aromaterapeutiske egenskaber, der gør din mund til en fest. Brug læbepenslen til at påføre glossen og vælg den farve eller smag, du er i humør til: Blood Orange, kobberglimmer med mørk chokolade og appelsin; Espresso, en brun blød mokka; Very Berry, blommefarvede bær dyppet i chokolade; Chili Pepper, en rød mørk chokolade med eksotisk chili.

Chocoholicks er også en Limited Edition

Pris kr. 195,-

Jane Iredale forhandles bl.a. i hudplejeklinikker og på www.janeiredale.dk

Foto: Jane Iredale

Kan du lide, hvad du læser? Så følg pret-a-partir.dk via Bloglovin øverst på siden …

Author: Malene Raith

Share This Post On