Smukke læber hele vinteren

Foto Malene Raith

Læbepomade. Jeg har aldrig kunne lide ordet, det er sådan lidt klodset. Og fedtet. Men læbepomade er ikke desto mindre en lise for mundtøjet og et must for mig om vinteren, når læberne bliver hærget af den tørre luft fra lune varmeapparater, bilens klimaanlæg og kulden fra den kedelige vintervind.

IMG_0912

Men nu er der håb forude. Jeg kan roligt sende pomaden på vinterferie, for bareMinerals er nemlig kommet med en ny serie læbestifter og lipgloss, der er fugtgivende, og dermed ikke bare beskytter mine læber mod vinterens luner, men gør det på den stilede måde.

IMG_0885

Marvelous Moxie hedder serien, der altså består af både læbestifter og lipgloss. Læbestifterne fås i 16 højpigmenterede farver med lang holdbarhed og indeholder et særligt mineralkompleks, der tilfører læberne fugt og vitaminer.

IMG_0995

Lipglossen fås i 12 farver og er fyldt med A, C og E-vitaminer udvundet af avokado og sheasmør, der plejer læberne, gør dem fyldige og silkebløde hele dagen lang. Aaah!

Ind med læberne, ud med pomaden. Yes!

Marvelous Moxie koster kr. 269,- og forhandles af bl.a. Magasin, Sephora og Stylebox.

Kan du lide, hvad du læser? Så følg med via Bloglovin til højre på siden

Author: Malene Raith

Share This Post On